mandag den 24. maj 2010

Det var dengang

Jeg faldt tilfældigt over en diskussion om skuespillere o.lign. som havde gjort indtryk i skribenternes ungdom - kort sagt omkring den tid hvor man opdager at der en vis magi ved det modsatte køn...
De fleste som blev nævnt var "før min tid", men det fremkaldte alligevel nogle billeder. (Døm mig nu ikke, husk vi taler om næsten 25-30 år tilbage i tiden her.)
Heather Locklear i Dallas var nok en af de første jeg lagde mærke til. (Hun var i øvrigt stadig værd at lægge mærke til 20 år senere i Spin City, så vi snupper et nyere billede også.)
Diana var anden 80'er-pige som jeg kan huske gjorde indtryk.
Nogle år senere dukkede Samantha Fox op, det var i den periode hvor jeg havde mørkekammer i kælderen og fremkaldte mange billeder. Jeg husker et par kammerater der var interesserede i forstørrelser i plakatstørrelse af Frk. Fox. (Ja ja, jeg ved hvad i tænker, men hun var da også køn med tøj på, ikke?)
I husker vel Top Gun? Jagerfly og Kelly McGillis. (Og Meg Ryan.)

Til sidst en som ikke er af samme generation. Lost in Translation er fra 2003 men kommer med her fordi den helt særlige stemning i filmen fik Scarlett Johansson til at bide sig fast i hukommelsen.


Så er det jeres tur, drenge og piger. Frem med sandhederne. Hvem husker du bedst fra dengang?

1 kommentar:

  1. Tina Kjær selvfølgelig.

    Har stadig samlingen af Triumph reklamehæfter. ;-)

    http://www.facebook.com/group.php?gid=119254575435&ref=search#!/group.php?gid=119254575435&v=photos&ref=search

    SvarSlet