fredag den 27. marts 2009

WTF: Ingen påske i Google Kalender

Jeg er ikke en trofast bruger af Googles kalender, men det kunne jo være meget praktisk med en delt kalender for familien så jeg overvejde at støve den af.
Og så opdagede jeg noget mærkeligt: Påsken og de andre gode helligdage i foråret er der ikke. Heller ikke selvom man tilføjer "Danske hellidage". Den kalender indeholder kun de faste helligdage som falder på samme dato hvert år - jul, nytår, gundlovsdag, Mortens aften.

Er det virkelig udenfor Googles formåen at regne ud hvornår påsken falder?

Nej, det er det ikke. Der er også en kalender som hedder "Kristne helligdage". Den har påske og pinse. Sammen med Mariæ Bedudelsesdag og dagen for den ubesmittede undfangelse og en masse andre dage jeg egentlig ikke synes jeg behøver holde styr på :-(.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar