mandag den 17. november 2008

SMS-roman

Jeg læste et interview i Politiken med Merete Pryds Helle i anledning af hendes nye "SMS-roman" Jeg tror, jeg elsker dig. Ved ikke helt hvad jeg skal mene, men jeg overvejer da at ofre 25 kr. på at prøve konceptet.
En ting har de dog misforstået: Det kan da ikke være en roman men højst en novelle. 27 sms'er kan altså ikke kaldes en roman! Det er kortere end interviewet i Politiken (som i øvrigt var "optaget" pr. sms).

2 kommentarer:

 1. Hej Tore

  Jeg er studerende på medievindeskab og danmarks journalisthøjskole. Jeg vil gerne skrive en artikel om SMS-romaner og derfor vil jeg gerne tale med en der har læst SMS-Romanen.

  Modtager du M. P. Helles SMS-roman og må jeg evt ringe til dig i næste uge og interviewe dig omkring dine oplevelser med at læse en roman på sms?

  mvh
  Lene

  SvarSlet
 2. Hej igen,

  glemte lige kontaktoplysninger

  Hvis du læser romanen og gerne vil udtale dig om dine erfaringer hermed. Må du meget gerne kontakte mig:

  arentsen_85@hotmail.com

  SvarSlet