torsdag den 16. oktober 2008

Bøger, bøger, bøger

Så kom der et par bøger mere fra Amazon. Jeg har svært ved at lade være med at købe nye bøger med jævne mellemrum, selvom det er lidt op og ned hvor meget jeg egentlig får læst. (Mere ned end op når det ikke er ferie eller noget.)
Det gælder både skønlitteratur og faglitteratur, selvom det vist mest er fagbøger jeg har købt på det seneste.
Her er de sidste par måneders indkøb:
Nu er vi jo to om at læse bøger i denne "genre" herhjemme, så det er ikke bare bøger til mig. Der er også røget et par mere .NET-fokuserede bøger med i købet som ikke er med på denne liste da det mere er Pernille der har gavn af dem indtil videre.

På den skønlitterere front fik jeg et par krimier i fødselsdagsgave for nylig og jeg er kommet i gang med Leif Davidsens På udkig efter Hemingway. Den starter lovende og ligner den gamle Davidsen-stil fra Uhellige alliancer og den russiske trilogi.

2 kommentarer:

  1. Jeg har lige købt Clean Code. Som togpendler har jeg dejlig meget tid til den slags :-)

    Ellers kan jeg anbefale Release IT! af Michael Nygaard, hvis du mangler lidt læsestof (hvilket det ikke tyder på).

    SvarSlet
  2. Tak for tippet. Det må jeg huske hvis jeg er ved at løbe tør ;-)

    SvarSlet